BIEB3000

BIEB3000

BIEB3000 is een flexibele culturele werkplaats gevestigd aan het Hisveltplein 21 in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Er zijn verschillende ruimten. De Project Space is een grote centrale ruimte voor ontmoeting, exposities, projecten en volkskeuken Spoon. De Cinema Garage is een kleinere ruime die zich goed leent voor filmvertoning.

Dan is er CTRL-Z, een Zeefdruk werkplaats die ook toegankelijk is voor makers uit Arnhem en ingezet kan worden voor het Kids & Neighbours programma. Er is een flexwerkplek voor studenten, culturele ondernemers, kunstenaars en buurtbewoners.

Tot slot zijn er zes ateliers van keyholders van K56 die allen autonoom werk maken, onderzoek doen, publiceren en/of actief zijn in het cultureel maatschappelijke veld.

Kom gerust eens langs om kennis te maken.

bieb300 flexplex
kees-westervelt-beeldend-kunstenaar

Kees Westervelt

Beeldend kunstenaar
Zijn werk balanceert tussen figuratie en abstractie waarbij de uiting van het werk zowel vrij als toegepast kan plaatsvinden. Naast zijn kunstenaarschap doorkruist hij de straten van Arnhem als fietskoerier. Kees woont in Arnhem met zijn vriendin en hun dochter.
keeswestervelt.nl

Kimiya Jokar

Hallo, ik ben Kimiya. Ik studeer Graphic Design aan ArtEZ. Voor de rest ben ik actief bij Public & Projects. Mijn moeder draait daar de keuken van SPOON #keepcalmbefarah.
lolajokar@gmail.com

marije-tangelder-koppig

Marije Tangelder

Actief bij Kids and Neighbours. (Zie kopje kids and neighbours). In en om de wijk contacten leggen en het organiseren van projecten voor elke buurtbewoner. Dit allemaal in combinatie met HAN studenten van Mens en Maatschappij. Het helpen opbouwen van netwerken en begeleiden in de praktijk. Verder zal er een flexplek zijn om de contacten te behouden met student en de wijk.
Collectief KOPPiG
han.nl/mens-en-maatschappij
marije.tangelder@gmail.com

portret-ctrl-z-zeefdrukwerkplaats

CTRL-Z

Zeefdrukwerkplaats
CTRL-Z is een kleinschalige zeefdrukwerkplaats. Open voor printfreaks, kunstenaars en creatieve makers. Zeefdruk is een veelzijdige techniek, een manier om zelf bijvoorbeeld posters, behang of kleding te bedrukken. Afhankelijk van je ervaring kun je op afspraak onder begeleiding of zelfstandig aan de slag. Heb je een project dat je wilt laten uitvoeren, CTRL-Z drukt het voor je! Wil je een dag inplannen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via: info@ctrl-z.nu

han-hogeschool-arnhem-nijmegen

H(AN)21

Hogeschool Arnhem Nijmegen afdeling Mens en Maatschappij
Binnen de lopende samenwerkingen, neemt de samenwerking met de HAN een belangrijke plek in! Voor studenten van mens en maatschappij belangrijk om te zien wat er in de praktijk gebeurd en hoe je als sociaal ondernemer kan bijdragen aan de positieve ontwikkeling van een wijk. De eerstejaars dragen bij in praktische uitvoer van projecten en het begeleiden van kinderen en/of buurtbewoners. Voor de tweede en derdejaars ligt er een rol voor het onderzoeken van de behoeftes in de wijk en het ontwikkelen van projecten die daar invulling aan geven. Aan de vierdejaars studenten wordt de mogelijkheid tot het uitvoeren van een afstudeeronderzoek geboden.
han.nl/mens-en-maatschappij

thomas

Thomas Birsak

De kleurrijk gelaagde werken van de Nederlandse kunstenaar Thomas Birsak (1988), zijn het eindresultaat van een proces van deconstrueren en opnieuw samenstellen. Door een grote verzameling aan elementen aan te leggen, ontwikkelt hij een eigen wereld waarin hij spelenderwijs beelden kan opbouwen. Elk element wordt aandachtig in kleur, vorm en grootte gewogen met de andere onderdelen in het werk en eventueel vervangen of bijgeschaafd, om zo tot een ritmisch en kleurrijk geheel te komen.
thomasbirsak.nl

sido dekker

Sido Dekker

Als een van de initiatiefnemers ben ik nauw betrokken bij K56 en BIEB3000. Aanvankelijk als een van de atelierhouders en nu in de rol van secretaris van de werkgroep en enthousiaste vrijwilliger.

dummy-portret

Jimmie Balster

Vanuit mijn atelier werk ik als beeldend kunstenaar en (grafisch) vormgever aan verschillende projecten en opdrachten. Een groot deel van mijn portfolio bestaat uit tekeningen (en soms sculpturen) met een verhalend en illustratief karakter. Mijn stijl wisselt van impulsief en ludiek naar fijngevoelig en doordacht tegelijkertijd. Het werken vanuit een collectief en het sociale component vormen daarnaast een grote basis in mijn beroepspraktijk. Het geeft me voldoening om een omgeving te creëren waarin een ieder zich welkom voelt om zichzelf te zijn.
Collectief KOPPiG
jimmiebalster.com

dummy-portret

Missy Skae

Tekst