BIEB3000

BIEB3000

BIEB3000 is een flexibele culturele werkplaats gevestigd aan het Hisveltplein 21 in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Er zijn verschillende ruimten. De Project Space is een grote centrale ruimte voor ontmoeting, exposities, projecten en volkskeuken Spoon. De Cinema Garage is een kleinere ruime die zich goed leent voor filmvertoning.

Dan is er CTRL-Z, een Zeefdruk werkplaats die ook toegankelijk is voor makers uit Arnhem en ingezet kan worden voor het Kids & Neighbours programma. Er is een flexwerkplek voor studenten, culturele ondernemers, kunstenaars en buurtbewoners.

Tot slot zijn er zes ateliers van keyholders van K56 die allen autonoom werk maken, onderzoek doen, publiceren en/of actief zijn in het cultureel maatschappelijke veld.

bieb-3000-2021
kees-westervelt-beeldend-kunstenaar

Kees Westervelt

Beeldend kunstenaar
Zijn werk balanceert tussen figuratie en abstractie waarbij de uiting van het werk zowel vrij als toegepast kan plaatsvinden. Naast zijn kunstenaarschap doorkruist hij de straten van Arnhem als fietskoerier. Kees woont in Arnhem met zijn vriendin en hun dochter.
keeswestervelt.nl

Kimiya Jokar

Hallo, ik ben Kimiya. Ik hoepel en ik verzamel. Ik verzamel SCIFI, buddha’s, woestijnen, hoepels, en camerabeelden. Voor de verzameling Sci-fi en woestijnen draai ik een Speculative-Fiction Programma bij Under The Table. Ik studeer Graphic Design aan ArtEZ. Voor de rest ben ik actief bij Public & Projects. Mijn moeder draait daar de keuken van SPOON #keepcalmbefarah.
lolajokar@gmail.com

marije-tangelder-koppig

Marije Tangelder

Actief bij Kids and Neighbours. (Zie kopje kids and neighbours). In en om de wijk contacten leggen en het organiseren van projecten voor elke buurtbewoner. Dit allemaal in combinatie met HAN studenten van Mens en Maatschappij. Het helpen opbouwen van netwerken en begeleiden in de praktijk. Verder zal er een flexplek zijn om de contacten te behouden met student en de wijk.
Instagram
han.nl/mens-en-maatschappij
marije.tangelder@gmail.com

rhodé-kapufskipauw-eet-banaan-kat-kijkt-toe

Rhodé Visser

Ook bekend als ‘Kapufskipauw’. Rhodé is gek op bananen en het bespreken van zodiac-charts. Ze begeeft zich in en tussen verschillende werelden. Ze onderzoekt daar de contrasten en overeenkomsten die ze op onderzoekende, artistieke en tekstuele wijze in beeld te brengt. Vanuit haar afstudeeronderzoek tijdens de bachelor ‘Culturele en Maatschappelijke Vorming’, initieerde ze het project ‘Random Room’ dat nu woont in de Faculteit Mens en Maatschappij (HAN). Momenteel studeert ze voor haar Master DAI Art Praxis ‘20 - ’22 aan de Dutch Art Institute, ArteZ.
soundcloud.com/kapufskipauw
instagram.com/random.room.in.the/
rosarhode@gmail.com

rechtleggers-logo

De Rechtleggers

Ontwerpstudio
Samen krachtige en eigenzinnige vorm-toepassing ontwikkelen. Wij verzorgen o.a. identiteit strategieën, huisstijlen, campagnes, websites en gedrukte publicaties zoals catalogi, boeken en ander drukwerk.
rechtleggers.nl

portret-ctrl-z-zeefdrukwerkplaats

CTRL-Z

Zeefdrukwerkplaats
CTRL-Z is een kleinschalige zeefdrukwerkplaats. Open voor printfreaks, kunstenaars en creatieve makers. Zeefdruk is een veelzijdige techniek, een manier om zelf bijvoorbeeld posters, behang of kleding te bedrukken. Afhankelijk van je ervaring kun je op afspraak onder begeleiding of zelfstandig aan de slag. Heb je een project dat je wilt laten uitvoeren, CTRL-Z drukt het voor je! Wil je een dag inplannen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via: info@ctrl-z.nu

han-hogeschool-arnhem-nijmegen

H(AN)21

Hogeschool Arnhem Nijmegen afdeling Mens en Maatschappij
Binnen de lopende samenwerkingen, neemt de samenwerking met de HAN een belangrijke plek in! Voor studenten van mens en maatschappij belangrijk om te zien wat er in de praktijk gebeurd en hoe je als sociaal ondernemer kan bijdragen aan de positieve ontwikkeling van een wijk. De eerstejaars dragen bij in praktische uitvoer van projecten en het begeleiden van kinderen en/of buurtbewoners. Voor de tweede en derdejaars ligt er een rol voor het onderzoeken van de behoeftes in de wijk en het ontwikkelen van projecten die daar invulling aan geven. Aan de vierdejaars studenten wordt de mogelijkheid tot het uitvoeren van een afstudeeronderzoek geboden.
han.nl/mens-en-maatschappij