Kids & Neighbours

Kids & Neighbours

Collectief KOPPiG verzorgt voor kinderen en buurtbewoners het kunstparticipatieprogramma van K56 en werkt samen met vele partners uit de wijk. Binnen de programmering wordt gewerkt vanuit de eigenheid van de deelnemers; iedereen moet de ruimte krijgen om tot zijn recht te komen.

Binnen het kunstparticipatieprogramma staan de vragen van deelnemers uit de wijk centraal. In het programma Buurt-idee wordt invulling gegeven aan de vragen van buurtbewoners.

Door samenwerking met cultuurinstellingen en kunstenaars uit andere wijken wordt de ruimte tussen de wijk Presikhaaf en de stad verkleind. Met de tweemaandelijkse nieuwsbrief ‘Niemand de buurt uit’ wordt iedereen goed op de hoogte gehouden van alle activiteiten en wordt het netwerk versterkt.

Tot slot neemt de samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen een belangrijke plek in: studenten Social Work doen projecten binnen K56 en kunnen studeren in de Flexplex.

saskia-kettelerij

Saskia Kettelerij

Ik ben Saskia. En met Saskiarts maak ik samen met anderen theater over wat wij belangrijk vinden. Dan zijn we niet bang om te staan voor wat we vinden. En maken samen met humor en spelplezier een voorstelling/presentatie/ervaring over wat echt is. Hierin is iedereen gelijk omdat we allemaal iets anders kunnen. Dat ontdekken met elkaar misschien wel het leukst van samen theatermaken. Voor contact vind me via
saskiarts.nl

marije-tangelder-koppig

Marije Tangelder

Werkzaam voor Hogeschool Arnhem Nijmegen/Collectief KOPPiG. Verbinden en netwerken, dat is wat ik doe. Het organiseren van projecten maar passend voor wijk en student. Niet met het idee wij organiseren en de doelgroep komt daar aan deelnemen maar samen als een team. Zelfredzaamheid en eigenwijs.
Collectief KOPPiG
marije.tangelder@gmail.com

pasfoto-krista

Krista Burger

Krista Burger / Heimprofi werkt als beeldend kunstenaar zowel autonoom als op het gebied van de toegepaste kunsten. Gebaseerd op het vertellen van verhalen door middel van beelden verkent ze op haar eigen wijze de uiteenlopende manieren hoe wij mensen ruimte innemen en vragen over autonomie en eigenaarschap. Hierbij put ze doelbewust uit het dagelijks leven. Krista initieert en voert ook educatieveprojecten uit hiervoor werkte samen met verschillende kunstorganisaties in NL en Europa.
kristaburger.nl
heimprofi@posteo.net

tom-jansen-buurman-locatie-grafisch-vormgever-vve

Tom Jansen

Mijn naam is Tom Jansen, ook wel bekend als ‘de buurman’ omdat ik tegenover de locatie woon. Ik ben grafisch vormgever van beroep, en naast dat ik sinds zeven jaar vrijwilliger en sleutelhouder ben run ik ook het buurtprogramma voor de VVE’s.