Public & Projects

In het programma Public & Projects wordt een platform gecreëerd waar beeldende kunst wordt gepresenteerd; uiteenlopend van tentoonstellingen tot interactieve performances. Kunstenaars en kunstacademiestudenten krijgen de mogelijkheid om te experimenteren en hun talent te ontwikkelen. Daarnaast worden events georganiseerd in samenwerking met volkskeuken Spoon. Het kan hierbij gaan om een eenvoudige maaltijd voor kunstpubliek en bewoners uit de wijk, maar ook om een conceptdiner. Tijdens de conceptdiners wordt geëxperimenteerd met het ritueel van eten, maatschappelijke onderwerpen en kunst, maar het is ook dé plek waar kunstenaars uit Arnhem elkaar ontmoeten.

spoon-gerecht-kruiden-volkskeuken
spoon-volkskeuken

Spoon

Volkskeuken Spoon is om de vrijdag geopend voor bewoners uit de wijk, bezoekers uit Arnhem, keyholders en buitenlandse kunstenaars. Door de diverse mix van deelnemers wordt ruimte geboden aan een gevoel van ‘erbij horen’. Voor buitenlandse kunstenaars is het dé perfecte plek om mensen te leren kennen.
Instagram
Facebook

concept-dinner

Conceptdiner

Tijdens de conceptdiners wordt door kunstenaars geëxperimenteerd met het ritueel van eten, maatschappelijke onderwerpen en kunst. Het prikkelen van de zintuigen, onderzoeken van een bepaald ontwerp, sociaal-cultureel gebruik of productieproces, het kan allemaal. Samenwerking en ontmoeting staan centraal.
Instagram
lolajokar@gmail.com

projects-project-space-ps

Projects

Jonge kunstenaars en kunstacademiestudenten krijgen de mogelijkheid om hun talent te ontwikkelen en eigen werk te delen met een groter publiek. In kortlopende samenwerkingen krijgen zij de ruimte om te experimenteren met de rol die zij willen innemen en de bijdrage die zij willen leveren aan het kunstecosysteem.
lolajokar@gmail.com